Imaginea conteaza

Concivia renoveaza fatada cladirii Consiliului Judetean Braila

  • $ARCHIVE_TITLE

Mai toate site-urile de stiri locale si nationale (ex adevarul.ro, ziarelive sau obiectiv) au scris despre licitatia castigata de Concivia SA Braila pentru renovarea fatadei Palatului Administrativ in care functioneaza , pe langa administratorul cladirii, in speta, Consiliul Judetean Braila, atat Primaria Braila cat si Prefectura Braila!

Valoarea lucrarii de cca. 28000 ron fara TVA precum si faptul ca am fost singura firma de constructii din Braila care a depus o oferta, a facut ca tonul articolelor sa fie unul neutru, cam de nivelul unei informatii (nu stire) postata online care sa contina cateva cuvinte cheie cautate de braileni si sa ajute ceva mai bine la indexarea site-ului.

Suntem siguri ca altul ar fi fost titlul mesajelor daca valoarea contractului avea in plus cel putin un zero la cifra unitatilor. Sincer, din ce am inteles de la colegii nostri responsabili cu productia, Concivia nu a castigat mai nimic din aceasta lucrare, acesta fiind  motivul ptr. care mari firme de constructii din Braila nu au dorit da participe. Este usor sa alegi cand ai un numar mic de angajati (de ex. 57) si greu cand trebuie sa asiguri locuri de munca pentru +300 de angajati!