Dotare tehnica Concivia Braila

Dotari

  • $ARCHIVE_TITLE

S.C. CONCIVIA S.A. dispune de două staţii fixe de preparat betoane de 50 mc/h, staţie de preparat mortare de 48 mc/h, Centrala beton automata LIEBHERR 97 mc/h, statie mobila de preparat betoane 60 mc/h, staţie de sortare agregate de balastieră la Stanceşti – Buzău şi staţie de sortare agregate de Dunăre – Vărsătura.

De asemenea, societatea dispune de un laborator de incercări în construcţii – grad II, autorizat de organisme specializate. Pentru toate utilajele si echipamentele din dotare detinem autorizarile si verificarile impuse de legislatia in vigoare. Firma detine logistica necesara pentru asigurarea transportului agregatelor, prefabricatelor, betoane si mortare, si datorita apartenentei la holdingul  BURSAGRIROM dispune de asigurarea transportului de agregate cu barje fluviale de mare capacitate, proprietatea operatorului portuar HERCULES Brăila firmă din cadru aceluiaşi holding.

Exceptând materialele de construcţii pe care le procură de la diverşi furnizori, S.C. CONCIVIA S.A. este independentă din punct de vedere tehnologic prin bazele de producţie de care dispune. Totodata societatea detine o sectie de utilaj transport, in cadrul careia este amenajată o hală pentru reparaţii, complet utilată, in care se execută atât reparaţii capitale (RK), reparaţii curente (RC), cât şi revizii tehnice (RT) a utilajelor din dotarea proprie.

Având în vedere cererea pieţei româneşti din această perioadă, clienţii firmei beneficiaza în cel mai convenabil mod de solutii oferite de specialistii societatii noastre pentru rezolvarea problemelor legate de construcţii noi, reparaţii şi consolidări la construcţii existente, adaptări şi modernizări, demontări şi montaj tehnologic, reparaţii capitale ale instalaţiilor existente şi instalaţii noi, demolări, lucrări edilitare aferente, atât pentru clădiri civile şi sociale, cât şi pentru clădiri industriale şi agricole.

Soliditatea firmei este dată de moderna bază materială, în parcul său activ de utilaje pentru construcţii existand macarale de mare capacitate, excavatoare, automacarale, autobetoniere de 8 mc, autobasculante de 40 t, autopompă de beton de 140 mc/oră, autocompactoare, autocamioane şi autotrailere, schele autoridicătoare, maşini unelte specifice anumitor lucrări şi meserii (strunguri şi alte maşini unelte pentru prelucrarea metalului şi a lemnului, grupuri electrogene, grupuri de sudură, linie tehnologică pentru confecţionat tâmplărie din PVC si aluminiu cu geam termopan, masini de debitat si fasonat armaturi, etc.). Mai multe detalii gasiti in pagina

Utilaje pentru constructii de Inchiriat