Garsoniere noi de vanzare - cartier Hipodrom Braila

Dotari: geam termopan, parchet laminat, usi de interior din MDF si usa metalica

  • $ARCHIVE_TITLE

BLOCUL HIPODROM este amplasat in Cartierul Hipodrom pe Aleea Policlinicii, nr.8 avand in imediata apropiere piata, supermarket-uri, scoala, liceu, gradinita, policlinica, parcuri si acces facil la mijloacele de transport local. BLOCUL HIPODROM este un bloc cu structura parter cu 4 etaje si mansarda, cu 119 garsoniere.

BLOCUL HIPODROM este in curs de construire iar la momentul finalizarii, estimat la 30.11.2018 va avea 119 garsoniere cu o suprafata utila totala de 28 mp, din care mentionam: living-ul 14,50 mp, bucataria 6,50 mp, baia 3,50 mp si holul 3,50 mp. Acestea se predau complet finisate si sunt realizate de profesionisti cu materiala de inalta calitate din care amintim: gresie, faianta, obiecte sanitare, centrala termica proprie de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet laminat, usi de interior din MDF si usa metalica acces apartament.


BLOCUL HIPODROM este prevazut cu lift pentru 4 persoane iar garsonierele beneficiaza de contorizare separata la toate utilitatile, optimizand consumul acestora cu reglare individuala si confort termic ridicat la un cost scazut.