Unde joc tenis de camp in Braila ?

Inchirieri terenuri de tenis de camp Braila | Lectii / Cursuri tenis de camp pentru copii

  • $ARCHIVE_TITLE

Clubul de tenis Bursagrirom Braila ofera zilnic spre inchiriere pasionatilor de acest joc (elevi, studenti, adulti sau turisti in municipiul Braila) 8 terenuri de tenis pe zgura bine intretinute.

Baza sportiva Bursagrirom este situata in Parcul Monument Braila in imediata vecinatate a Stadionului Municipal de Fotbal iar accesul se face usor, atat prin traversarea parcarii din beton amenajata pentru meciurile de fotbal ale CF Dacia Unirea Braila cat si pe aleea ce incepe de la Sala Polivalenta pana la Stadionul Municipal de fotbal.

Nu confundati cele doua terenuri ale Bazei Sportive Pescarusul (utilizate de antrenori de ocazie) cu modernele terenuri de tenis pe zgura ale Clubului de Tenis de camp Bursagrirom Braila.


 

De ce sa joci tenis de camp ?

Indiferent de vârstă, sex, etnie, nivel intelectual sau forma fizica a jucatorilor, tenisul este sportul perfect pentru familii. Puține sporturi pot oferi aceleasi satisfactii pentru familii asa cum le ofera tenisul de camp.

Jucatorii de tenis de camp, în special tinerii (copii de scoala generala sau elevi din liceele brailene), dezvoltă o etică a muncii, învață ce inseamna fair-play-ul, acceptă responsabilitati, gestionează greșelile, sporesc disciplina, învață să concureze, să facă față presiunii și să dezvolte obiceiuri sănătoase, să învețe lucrul în echipă (vezi tenis la dublu) și multe altele. 

Exact, dintre toate sporturile, de ce ar trebui să începeți sau să continuați să jucați tenis de camp? Oamenii de știință și medici din întreaga lume se referă la tenis ca fiind una dintre cele mai sănătoase ... Citeste articolul

Totodata Tenis Club Bursagrirom Braila pune la dispozitia brailenilor care doresc lectii de tenis de camp pentru copii antrenori calificati sa predea astfel de cursuri.