Stiri despre Concivia

Recompartimentare, reabilitare termică și extindere cu mansardă și balcoane-construcție P+4E (bloc CARAIMAN II-fost cămin de nefamiliști)

  • Recompartimentare, reabilitare termică și extindere cu mansardă și balcoane-construcție P+4E (bloc CARAIMAN II-fost cămin de nefamiliști)

SC CONCIVIA SA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul

[ . . . ]

Afla detalii

Licitatie vanzare utilaje ieftine

  • Licitatie vanzare utilaje ieftine

Concivia Braila vinde prin licitatie deschisa utilaje agricole si utilaje pentru constructii: dragline, buldozere , excavatoare, autogredere, automacarale, tractoare agricole, combine de recoltat cu anexe, autobetoniere, macarale turn sau pe senile, instalatii de irigat, cultivatoare, cositoare, semanatori, masini de erbicidat, etc.

[ . . . ]

Afla detalii

Fasonat fier beton

  • Fasonat fier beton

Concivia Braila presteaza servicii de fasonare si debitare fier beton la un raport calitate/pret foarte bun. Prelucrarea fierului beton se efectueaza cu o linie moderna de fasonat otel beton 

[ . . . ]

Afla detalii

Lucrari de constructii Concivia

  • Lucrari de constructii Concivia

Deoarece aceasta investitie presupune si lucrari de constructii Concivia a fost aleasa sa furnizeze uilaje (macarale, autogredere, compactoare, etc), betoane (C8-10, C12-15, C25-30, C30-37, C35-45, BCR 4.5), transport beton cu CIFE, agregate de cariera sau sa presteze servicii de transport auto cu autobasculantele proprii.

 

[ . . . ]

Afla detalii

Parc de joaca si terenuri de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis in comuna Romanu

  • Parc de joaca si terenuri de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis in comuna Romanu

Concivia Braila va realiza proiectul "Infiintarea unui teren de sport destinat jocurilor de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis, cu dimensiunile agreate de proiectant. Adiacent terenului de sport se va amenaja un loc de joaca pentru copii"

[ . . . ]

Afla detalii