Stiri despre Concivia

Fasonat fier beton

  • Fasonat fier beton

Concivia Braila presteaza servicii de fasonare si debitare fier beton la un raport calitate/pret foarte bun. Prelucrarea fierului beton se efectueaza cu o linie moderna de fasonat otel beton 

[ . . . ]

Afla detalii

Lucrari de constructii Concivia

  • Lucrari de constructii Concivia

Deoarece aceasta investitie presupune si lucrari de constructii Concivia a fost aleasa sa furnizeze uilaje (macarale, autogredere, compactoare, etc), betoane (C8-10, C12-15, C25-30, C30-37, C35-45, BCR 4.5), transport beton cu CIFE, agregate de cariera sau sa presteze servicii de transport auto cu autobasculantele proprii.

 

[ . . . ]

Afla detalii

Parc de joaca si terenuri de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis in comuna Romanu

  • Parc de joaca si terenuri de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis in comuna Romanu

Concivia Braila va realiza proiectul "Infiintarea unui teren de sport destinat jocurilor de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis, cu dimensiunile agreate de proiectant. Adiacent terenului de sport se va amenaja un loc de joaca pentru copii"

[ . . . ]

Afla detalii

Concivia renoveaza fatada cladirii Consiliului Judetean Braila

  • Concivia renoveaza fatada cladirii Consiliului Judetean Braila

Mai toate site-urile de stiri locale si nationale au scris despre licitatia castigata de Concivia SA Braila pentru renovarea fatadei Palatului Administrativ in care functioneaza , pe langa administratorul cladirii, in speta, Consiliul Judetean Braila, atat Primaria Braila cat si Prefectura Braila!

[ . . . ]

Afla detalii

Prefabricate Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Bacau

  • Prefabricate Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Bacau

Concivia SA Braila produce si vinde urmatoarele tipuri de prefabricate din beton: camine si canivouri din beton, dale din beton, placi si stalpi din beton pentru garduri, stalpi de beton sectiune dreptunghiulara sau patrata, predale si plansee din beton, trepte si glafuri mozaicate

[ . . . ]

Afla detalii