Stiri despre Concivia

Concivia renoveaza fatada cladirii Consiliului Judetean Braila

  • Concivia renoveaza fatada cladirii Consiliului Judetean Braila

Mai toate site-urile de stiri locale si nationale au scris despre licitatia castigata de Concivia SA Braila pentru renovarea fatadei Palatului Administrativ in care functioneaza , pe langa administratorul cladirii, in speta, Consiliul Judetean Braila, atat Primaria Braila cat si Prefectura Braila!

[ . . . ]

Afla detalii

Prefabricate Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Bacau

  • Prefabricate Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Bacau

Concivia SA Braila produce si vinde urmatoarele tipuri de prefabricate din beton: camine si canivouri din beton, dale din beton, placi si stalpi din beton pentru garduri, stalpi de beton sectiune dreptunghiulara sau patrata, predale si plansee din beton, trepte si glafuri mozaicate

[ . . . ]

Afla detalii

Concivia inchiriaza urmatoarele tipuri de utilaje pentru constructii

  • Concivia inchiriaza urmatoarele tipuri de utilaje pentru constructii

Utilaje pentru constructii de inchiriat: macarale de mare capacitate, excavatoare, automacarale, autobetoniere de 8 mc, autobasculante de 40 t, autopompa de beton de 140 mc/ora, autocompactoare, autocamioane si autotrailere, schele autoridicatoare, etc.

[ . . . ]

Afla detalii

Singurele care pot aduce potentialul tarii la nivel european

  • Singurele care pot aduce potentialul tarii la nivel european

Accederea Romaniei la UE nu a fost si nu trebuie sa fie ceva formal, ci in primul rand o prezenta si o activitate care sa asigure o integrare in sistemul economic european, pe baze concurentiale si de eficienta. Daca este sa privim acest lucru din punct de vedere al tarii noastre, esential este ca pe toate planurile vietii econo­mico-sociale sa promovam consecvent investitiile, singurele care pot aduce potentialul tarii la nivel european.

[ . . . ]

Afla detalii

Replica la articolul Concivia este racordata la banii publici

  • Replica la articolul Concivia este racordata la banii publici

În fapt, prin acest articol apărut în ziarul Obiectiv-Vocea Brăilei de luni, 14.02.2011, autorul articolului aduce grave prejudicii de imagine unei firme angajate într-un joc concurenţial de piaţă, etichetând-o ca o firmă clientelară, abonată la adjudecarea licitaţiilor din banii publici.

[ . . . ]

Afla detalii