Felicitari colegilor din departamentul Tehnic pentru efortul depus!

Concivia a castigat licitatia privind reabilitarea Palatului de Justitie din Braila

  • $ARCHIVE_TITLE

Concivia SA a castigat contractul pentru Refacerea fatadei Palatului de Justitie din Braila si modernizarea instalatiei electrice a imobilului. Concivia a fost declarata castigatoare a unei licitatii publice organizata de Compania Nationala de Investitii (CNI) la care au mai participat inca sapte competitori. La licitatia organizata de CNI au mai depus oferte, in afara de Concivia SA, compania controlata de Bunea Stancu, alti sapte operatori economici. Este vorba de asocierile Dedal Bahamat SRL- Primo SRL, Repavil Cons SRL – AMC Electric SRL si Rocif Construct SRL – Uniel Serv SRL si firmele Sowiens SRL, Concas SA Buzau, General Service Grup 98 SRL si Colen Impex SRL cu subcontractorii Industrial Promedia Construct SRL, Monteo Security SRL si Ravedia Construct SRL.

Concivia SA a prezentat cea mai buna oferta, cu cel mai mic pret, fiind declarata castigatoare a licitatiei. Contractul a fost atribuit pe 26 iulie 2016 si se va derula pe o perioada de 36 de luni de la data primirii ordinului de incepere a lucrarilor.

Conform caietului de sarcini, Palatul de Justitie Braila, functioneaza intr-un ansamblu imobiliar format din opt corpuri de cladire, dispuse in forma hexagonala si au fost date in folosinta in 1983. Fatadele ce urmeaza a fi supuse interventiilor masoara o suprafata totala de 4.240 de metri patrati.